LAMMASPAIMENLOMA

Mikä olisi sen suloisempaa ja idyllisempää kuin kesäloma mökillä laiduntavien lampaiden kanssa? Niittykunnaalta on mahdollisuus varata mökki lampaiden kera!

LAMMASPAIMENLOMAN SISÄLTÖ

Lammaspaimenlomalla lampaita saa helliä ja rapsutella rajattomasti. Lampaista kuuluu myös pitää huolta eli vaihtaa lampaille raikas ja puhdas juomavesi sekä seurata lampaiden hyvinvointia.

Aikaisempaa kokemusta lampaan hoidosta ei välttämättä tarvita, vaan mökkipariskunta perehdyttää lampaiden hoitoon. Lampaiden hoidolta jää runsaasti aikaa myös muihin kesäaktiviteetteihin Suomussalmella.

Lampaat laiduntavat mökin välittömässä läheisyydessä olevalla luonnon- ja metsälaitumella. Laiduntavina lampaina on suomalainen maatiaislammasrotu eli kainuun harmas. Lampaat tekevät arvokasta työtä pitämällä mökin pihapiiriin rajoittuvaa luonnon- ja metsälaidunta avoimena sekä yllä luonnon monimuotoisuutta.

MITEN LAMMASPAIMENLOMALLE PÄÄSEE?

Varaa mökkimajoitus joko Joronjälljen tai Kukkulan mökillä kesä - elokuussa ja ilmoita samalla, että haluat mökille myös lampaita. Majoitukset ja hinnat näet mökkien linkeistä ylhäältä, ole hyvä.


*** Are You interested in spending summerweek with adorable finnish sheep?

Please send e-mail to kirsi.sh (at) gmail.com for furher information in English.***